De beloofde foto's - Reisverslag uit Malgrat de Mar, Spanje van Barbara - WaarBenJij.nu De beloofde foto's - Reisverslag uit Malgrat de Mar, Spanje van Barbara - WaarBenJij.nu

De beloofde foto's

Door: Barbara

Blijf op de hoogte en volg Barbara

19 Mei 2007 | Spanje, Malgrat de Mar

Hola allemaal,

Vandaag heb ik eindelijk een bluetooth gekocht en kan daarom mijn foto's van mijn mobiel op mijn pc zetten.
Zoals beloofd zien jullie hier de beloofde foto's.

Zoals ik al vertelde hadden we vorige week zaterdag een lange dag en als afsluiting gingen we eten bij El Reno om half 2 s'nachts. Ongeloofelijk hé, hoeveel mensen er nog eten om half 2 s'nachts!

Ik ben ook wezen kijken bij mijn vroegere oppaskindje Kirsten (zoals je ziet is ze nu een kop groter dan ik, hahaahaa) op haar werk in het hotel Santa Susana Resort. Weten jullie het nog, met die witte engelsen.

En van de week zijn we wezen boodschappen doen en toen zagen we een varkensneus liggen in de schappen. Het idee dat de spanjaarden dat eten, bllleeehhhhh!!! Maar goed, ik heb varkenswangen gegeten en dat was echt heerlijk, dan zal dit ook wel smaken. Aangezien ik al een idum peset (platte neus) heb, denk ik niet dat ik ooit een varkensneus ga eten, hahhaah.

Vandaag hadden we weer aankomstdag en moesten vanochtend weer om half 4 het bed uit. En we waren vanmiddag om 1 uur klaar en voor de rest van de dag hebben we vrij. Dus gelukkig niet weer om 1 uur s'nachts klaar met werken.

Tot zover mijn kort berichtje.

Hasta luego y muchos besos
Babs

• 19 Mei 2007 - 21:29

Appie:

Hey Babs, nu nog een lekker recept voor varkensneus...smoor o.id.? Enak betul!!
    Groetjes Appie

• 20 Mei 2007 - 08:50

Rob:

een varkensneus nooit geprobeerd maar je moet gewoon alles proberen en dan zeggen of je het lekker vind.

• 20 Mei 2007 - 14:16

Victoria:

Hi Babs, Que tal?
    Wat heb je toch leuk daar, ik volg je avonturen. Ik ben wel een beetje jaloers dat je in dat mooie land mag werken en wonen !!!!!!!!! Drink je voor mij een orchatta? Dat mis ik vreselijk..dat is onwijs lekker. Ik hoop dat niet alleen vreselijke dingen eet als varkensneuzen en stierenballen, mijn moeder is er gek op..maar wij niet!!
    Zit je ook op hyves?? Ik wel, moet je maar eens kijken (foto's van Laura).
    Un abrazo fuerte de tu amiga Victoria! Hasta Luego he??

• 20 Mei 2007 - 15:20

Kirsten:

Hey barbara

bedankt voor de fotos he! heel leuk ik zet ze op mn site.
    ik zie je nog wel tijdens mn verblijf heir he ?

groetjes!

• 20 Mei 2007 - 17:23

Kirsten:

Haha ja was op de ramblas, micheal jackson zal ik best wel gezien hebben ja...
    Wanneer heb jij tijd om te eten? ik werk de komende week savonds, van 4 smiddags tot 2400.. miss een keer lunchen ofzo? ach we zien het wel ik heb je nr :)

x

• 22 Mei 2007 - 18:29

Samantha:

Babsjee!!
    Leuk hoor al die foto's.
    zonnetje begint hier nu lekker te schijnen in Engeland en zaterdag ga ik met Theo naar Nederland en op Oma's verjaardag naar de pasar :D.. lekker eten haha. Ik had vandaag een interview voor een baan bij oasis (kleding zaak) ging hartstikke goed, en zij zei dat ze het een heel goed interview vond dus dat was wel fijn. Misschien als ik dadelijk een baan heb, en genoeg kan sparen kom ik een keertje bij jullie kijken :D
    Dikke kus,
    Sam