Vies weer!!!!! - Reisverslag uit Malgrat de Mar, Spanje van Barbara - WaarBenJij.nu Vies weer!!!!! - Reisverslag uit Malgrat de Mar, Spanje van Barbara - WaarBenJij.nu

Vies weer!!!!!

Door: Barbara

Blijf op de hoogte en volg Barbara

01 Mei 2007 | Spanje, Malgrat de Mar

Hallo guapa´s y guapo´s,

Hier weer een klein berchtje van mij.
Het is hier echt waardeloos weer. Vanochtend stonden we op met onweer en regen, en nu pas (het is 18.00 uur begint het een beetje op te klaren.
We hebben net heerlijk gegeten in een masia (een catalaans restaurantje) in Lloret. Echt heerlijk!!!!! Wat heb ik de spagetti carbonara van hun gemist, hmmmmmm!!!!! Vervolgens heb ik lomo ala brassa gegeten (varkenslapjes van de grill). Ik zit nu heerlijk uit te buiken in het internetcafé, hahahahaha

Iedereen bedankt voor jullie berichtje.
Om de vraag van Danny te beantwoorden, we zijn gelukkig op tijd vertrokken, hahaha. Voor degene die Errol nog niet goed kennen, Errol heeft altijd de gewoonte om het vliegtuig te missen, dus ik ook!!!!!! Ik vind het ook waardeloos om met hem te vliegen. Maar het was op schiphol ook ontzettend druk vanwege de voorjaars vakantie.
En we zagen ook nog bekende nederlanders, namelijk Carolien de Bruyn en Erik Vogel (Janine en Ludo van Goede tijden Slechte tijden). Ik heb ze rustig laten staan, want ik ben geen idiootte fan die gillend achter hun aanloopt, hahahah.

En Rob, laat het me weten wanneer je komt, als het goed is heb je mijn telefoonnummer kunnen lezen op de website.
Dit geldt natuurlijk voor iedereen die mijn website leest. Jullie zijn hier van harte welkom. Ik zou het waanzinnig leuk vinden om jullie hier te zien.

Ik zal dit seizoen niet zoveel meemaken als vorig jaar bij Peter Langhout. Mochten er mensen zijn die mijn weblog van vorig jaar nog niet gelezen hebben, het is www.barbaraerrol.waarbenjij.nu
Ik denk dat, als ze onze belevenissen als een soapserie zouden uitbrengen, dan hebben we meer kijkcijfers dan Goede Tijden Slechte Tijden.

Donderdag hebben we onze aller eerste excursie naar de binnenlanden van de Costa. We hebben meer dan 30 mensen die meegaan. Dus de excursie verkoopt best wel goed.

Verder bieden wij onze diensten aan om transfers van en naar het vliegveld te doen voor reisleiders van verschillende toeroperators die hulp nodig hebben.
We hebben de eerste al gehad. Dat was voor Sudtours. We lagen pas om half 5 in de ochtend op bed, omdat het vliegtuig 3 uren vertraging had. Maar verder is het hardstikke leuk om te doen.

Goed luitjes, tot zover. Ik spreek jullie later weer!

Hasta luego y muchos besos
Babs

• 02 Mei 2007 - 06:24

Appie:

Hé Babs en Errol
    Hartstikke leuk om weer berichtjes van jullie te lezen. de eerste mails van jullie heb ik weggegooid, herkende het mailadres niet en dacht dat het Spam was. Tolol hè?!
    groetjes
    Appie

• 02 Mei 2007 - 17:01

Carmen:

Hoi Babs ik heb op g-mail de foto's van je paps gemaild, ik weet niet of je erbij kunt anders geef me een ander adres. enne ....
    hier is het prachtweer!

groetjes, Carmen

• 03 Mei 2007 - 17:37

Kirsten:

hey barbara,

ik ga over 8 dagen alweer weg. naar sta.susanna. aan de ene kant kan ik niet wachten om te gaan maar ik wil ook wel thuisblijven..! ik heb ook een waarbenjij.nu website dus we houden wel contact. en anders via email ofzo.

tot in spanje!!

groetjes kirsten