Eerste excursie gehad - Reisverslag uit Malgrat de Mar, Spanje van Barbara - WaarBenJij.nu Eerste excursie gehad - Reisverslag uit Malgrat de Mar, Spanje van Barbara - WaarBenJij.nu

Eerste excursie gehad

Door: Barbara

Blijf op de hoogte en volg Barbara

03 Mei 2007 | Spanje, Malgrat de Mar

Hallo todos,

Vandaag hebben we onze eerste excursie naar het binnenland gedaan. Het was echt leuk en gezellig. We hadden 40 man in de bus, dus niet te veel, en de mensen waren allemaal gezellig.
Alleen het weer was waardeloos. Bewolkt en regenachtig. Maar iedereen vond het een geweldige excursie.

Gisteren is Errol benaderd door een directeur van een reisagentschap die wij goed kennen. Hij vroeg aan Errol of hij zin had om partime als reisleider te komen werken voor D-toers. Dus Errol en ik zijn nu gebombadeerd tot reisleiders.
Echt geweldig. We hoeven niet zo veel te werken als bij Langhout omdat D-toers niet zoveel mensen heeft. Dus dat wordt een makkie dit seizoen.

Goed mensen, tengo hambre (ik heb honger) we gaan nu eten.

Hasta luego!
Babs

• 03 Mei 2007 - 22:21

Ruby:

he babsie, wanneer ben je weer teruggegaan naar spanje? dacht dat je nog in nederland zat. wij gaan eind mei voor 5 dagen naar nicht van buddy en haar man, die wonene in ........? plaatsje vergeten, in ieder geval niet ver van allicante. fijn dat het zo goed gaat met jullie, groetjes Ruby

• 04 Mei 2007 - 06:32

Appie:

Hé Babs,
    lijkt me leuk als je af en toe eens een excursie beschrijft. Wat is waar te zien e.d. Soort reistip dus. Als we weer 's die kant uitgaan...??!!
    groetjes
    Appie

• 04 Mei 2007 - 16:51

Carmen:

Waar gaat je excursie naar toe Babs, Ik ben geen fan van de costa maar ik weet de binnenlanden zeker te waarderen. Ik ben eens met ben vanuit het noorden dwars door spanje gereden en heb de Picos D'Europa bezocht. Schitterend enne ..... geen toeristen.

• 04 Mei 2007 - 16:52

Carmen: