Excursie La Selva Tour en varkenswangen
Door: Barbara
Blijf op de hoogte en volg Barbara
06 Mei 2007 | Spanje, Malgrat de Mar
Hola todos,
Soms hebben neven en nichten goede ideeën, bedankt Appie en Carmen.
Albert en Carmen willen namelijk weten wat onze excursie inhoud. Het is een binnenland toer waar we door een nationaal park rijden en dan komen we door hele leuke kleine dorpjes. Bekijk de flyer van La Selva Tour (zie foto's).
Errol heeft zelf de flyer ontworpen, en de foto's die erop staan heeft hij zelf gemaakt. Het ziet er best wel leuk uit, toch? Ik wil niet opscheppen over mijn ventje, hoor, maar hij is wel goed in ontwerpen van dingen.
En nu even wat anders.
Laatst waren we in ons favoriete restaurantje en weten jullie wat ik gegeten heb? VARKENSWANGEN!!!! En het was nog heerlijk ook. Ik wilde een keertje wat anders eten dan alleen maar Lomo (varkenslapjes), en toen heb ik die varkenswangen genomen. Echt heerlijk mals vlees en goed gekruid. Dus mochten jullie naar Spanje komen, dan moeten jullie het echt proberen. Dit geldt ook voor jou Kirsten, hahahahah.
Volgende week gaan wij varkenswangen eten.
Even uitleggen wie Kirsten is.
Kirsten is vroeger mijn oppaskindje geweest en gaat vanaf volgende week stagelopen bij Animafest hier in Malgrat de Mar.
Goed mensen, tot zover. Veel plezier met het lezen van de flyer van onze excursie, ik hoop dat het een beetje te lezen is.
Mocht het toch niet te lezen zijn, dan kan je foto's downloaden naar je eigen pc, door erop te staan en met je rechtermuis aanklikken en dan zie je "afbeelding opslaan als". Succes!
Hasta luego!
Babs
Soms hebben neven en nichten goede ideeën, bedankt Appie en Carmen.
En nu even wat anders.
Volgende week gaan wij varkenswangen eten.
Even uitleggen wie Kirsten is.
Hasta luego!
Babs
05 Mei 2007 - 23:20
Ruby:
he babs waar zit je nou precies? ik ga met bud eind mei voor 5 dagen naar spanje -
06 Mei 2007 - 10:08
Rob:
hi babs je heb het druk zo te lezen,veel succes. -
06 Mei 2007 - 17:15
Carmen:
Leuk Babs,
Heb zo zin om het te boeken, maar ja je weet dat ik Europa bewaar voor als ik mijn rugzak niet meer dragen kan, Ik heb mijn volgende bestemming veranderd in Cuba, zolang Fidel er nog is! -
10 Mei 2007 - 07:23
Petra:
Hoi Babs.
Je spanje onderneming is weer begonnen, geniet er met volle teugen van. Als eerste wil ik je feliciteren met je verjaardag. Het is in Nederland vadaag 10 mei dus bij deze, HIEP HIEP HOERA!!!!!
Het was best wel grappig voor mij om je eerste berichtje te lezen. Op de dag dat jij Spanje in vloog, vlogen wij er uit volgens mij.
We hebben genoten van Barcelona (ik niet van de auto stank maar dat hoort bij een stad) en zijn nu weer voeten aan het kweken want we hebben er heel wat weg gelopen. Bijzondere plaats en Kylie is nu helemaal in de salamanders.
Ik wens jou en Errol veel succes met jullie tour.
groetjes van Leo, Petra en Kylie.
10 Mei 2007 - 20:02
Yvonne:
Hoi Barbara,
Alleerst nog selamat hari djadi met je 40ste verjaardag. Het is nu 22.00 uur dus ik ben nog niet te laat. Geen tijd om eerder te mailen. Ik zie al dat je op de hoogte bent dat Kirsten zou komen. Leuk he. Verder leuke verjaardag gehad?