Verjaardag en dakloos!!!!!! - Reisverslag uit Malgrat de Mar, Spanje van Barbara - WaarBenJij.nu Verjaardag en dakloos!!!!!! - Reisverslag uit Malgrat de Mar, Spanje van Barbara - WaarBenJij.nu

Verjaardag en dakloos!!!!!!

Door: Barbara

Blijf op de hoogte en volg Barbara

11 Mei 2007 | Spanje, Malgrat de Mar

Hola todos,

Todos bien met jullie?

Als eerste wil ik iedereen bedanken voor de felicitaties met mijn verjaardag. Het was een rustige dag. We zijn weer heerlijk op excursie geweest met gezellige mensen. Voor Errol en mij is het echt een ontspanning om met mensen op stap te gaan en genieten er elke keer van. Onze excursies zijn op dinsdag en donderdag. Dus lekker rustig.

Vanaf morgen doen Errol en ik ook de reisleiding voor Dtours. Zoals ik al eerder verteld heb, is het gelukkig niet zo gaotisch als bij Peter Langhout. Hoewel ik moet morgenochtend vroeg een transfer naar de airport doen en die begint om 4 uur s´ochtends, dus moet vroeg mijn bed uit, hahahahaha. Maar mij hoor je niet klagen hoor! Ik vind reisleiding een geweldige baan.

Alleen nu ons huis nog zoeken. We zijn momenteel dakloos, hahahahaha. We slapen tot zondag in een hostalletje en hopen dat we gauw een woning kunnen vinden.

Eigenlijk hadden we een appartementje midden in het dorp, maar toen wij de eigenares spraken, zei ze dat ze pas eind mei open ging en in september zou ze weer sluiten. Ze heeft namelijk een appartementencomplex. Dus dat is wel balen, en om nou elke keer te gaan verhuizen, vind ik niets.

Maar goed, we geven de moet niet op.
Ik moet nu stoppen, want het internetcafé gaat sluiten.

Ik houd jullie op de hoogte!

Hasta luego y muchos besos
Babs

• 11 Mei 2007 - 19:55

Ruby:

he Babsie, nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag!!!!

• 11 Mei 2007 - 20:44

Rob:

gefeliciteerd met je verjaardag,en jullie kennende zal het ook wel lukken om onderdak te vinden gr rob

• 11 Mei 2007 - 22:18

Thea:

babs nog van harte met je verjaardag ,
    als je niets vind is er ook nog een camping ,daar is wel wat te vinden.
    GEINTJE ,
    veel liefs van ons Cor en Thea

• 14 Mei 2007 - 06:03

Danny:

Ola guapa,

nog gefeliciteerd met je 21e verjaardag. Hoop dat jullie snel woonruimte vinden. Eind juli ben ik in elk geval weer daar, dan trouwt mijn vriendin. Misschein voor die tijd nog een keertje. Ik laat t je weten en boek misschien wel een excursie haha !!!
    Gr
    Danny