Kapper - Reisverslag uit Malgrat de Mar, Spanje van Barbara - WaarBenJij.nu Kapper - Reisverslag uit Malgrat de Mar, Spanje van Barbara - WaarBenJij.nu

Kapper

Door: Barbara

Blijf op de hoogte en volg Barbara

30 Mei 2007 | Spanje, Malgrat de Mar

Hola todos,

Vandaag hebben we het heerlijk rustig.
We zijn gaan lunchen bij vrienden van ons die bij ons in de straat een restaurant hebben, echt heerlijk gegeten.
Vervolgens ben ik naar de kapper gegaan en heb nu een spaanse coup, hahahahaha

Maar goed, morgen hebben we weer een excursiedag en we hebben een bus vol. Dus dat wordt weer gezellig.

Zaterdag hebben we 3 transfers, dat wordt weer hard werken, hahahahaha
Mij hoor je niet klagen, hoor! Het is hier echt heerlijk om in de zon te werken.

Tot zover mijn erg kort berichtje

Hasta luego y muchos besos
Babs

• 30 Mei 2007 - 18:29

Victoria:

heel erg trendy hoor, staat je super!
    Muy bonito, heres muy guapa con el pelo tan cortito!

• 30 Mei 2007 - 19:12

Ruby:

leuk je haar babsie, dat grijze staat je goed.
    ben net terug uit spanje, zat in el campello, naar alicante en benidorm geweest, erg gezellig maar wel kort

• 30 Mei 2007 - 19:14

Rob:

hi babs ik moest even goed kijken of jij het ben,maar het staat je goed.een ander coup

• 30 Mei 2007 - 20:13

Danny:

Ola guapa !! Mooi mooi mooi !! En je kan nog makkelijk voor 30 door hoor !! Adios.

• 31 Mei 2007 - 07:35

Appie:

Hé Babs
    Jij altijd makan terus...haha
    Kita tidak bertemu di Pasar. Maaf. saya ada! We zien elkaar bij Felic!
    Nieuwe kapsel, bagus:-)
    Appie

• 31 Mei 2007 - 12:56

Petra:

Lekker kort!!!!!
    Staat je leuk en het zal je een hoop tijd schelen wanneer je opstaat. Handen er door heen en klaar. Grijs, dat schijnt bij onze jonge blommen leeftijd te horen. We zijn toch nog niet op de helft lijkt me zo. Ik heb mijn peper en zout coupe(dat krijg je als je roodharig bent)tijdelijk verstopt onder een donker rood/bruin kleurtje. Tegen de tijd dat het veel meer zout is dan peper kijk ik weer verder.
    Heel veel plezier vrijdag en zaterdag. Groetjes.

• 02 Juni 2007 - 17:17

Carmen:

Ha Babs,

Tja een familie trekje vroeg grijs. Als je weer in Holland bent. Ga eens na Action, die hebben een prima haar verfmiddel, kost maar 1.69 met alles erop en eraan. Maar je mag van mij ook grijs hoor!

• 02 Juni 2007 - 17:27

Carmen:

Ha Babs,

• 04 Juni 2007 - 17:41

Yvonne:

Staat je heel leuk. Lekker pittig.
    Maar leuk he dat Kirsten is Spanje zit.