Vliegen op z´n spaans en indofestival
Door: Barbara
Blijf op de hoogte en volg Barbara
03 Juni 2007 | Spanje, Malgrat de Mar
Hola todos,
Gisteren had ik weer een werkdag van 12 uur. Echt niet te geloven! Ik had de hele dag transfers. Nou is dat nog niet zo erg. Maar wel als ze op z´n spaans vliegen, hahaha. Dus met vertragingen. Ik moest op 3 vliegtuigen wachten, en alle 3 hadden ze een uur vertraging.
Ik begon om 1 uur s´middags, 2 vluchten. Kwam ik om 7 uur aan in Lloret, en om half 8 moest ik weer mee met de volgende transferbus naar de airport. Ik was pas om 1 uur s´nachts klaar met werken. En om half 2 s´nachts zat ik eindelijk mijn avondeten te nuttigen, jullie weten wel, die heerlijke spachetti carbonara van ons favoriete restaurant in Lloret. Het is en blijft echt de lekkerste spachetti.
Straks gaan we even kijken bij het Indofestival in Lloret. Nu zullen jullie wel denken INDOFESTIVAL???????? Ja, ja, zelfs hier in Spanje kom je niet onder de indo´s uit, hahahaa. Maar het is altijd gezellig met die indomuziek. De foto´s volgen nog.
Nou, luitjes, dit was het weer voor vandaag.
Hasta luego y ambrazo fuerte
Babs
Nou, luitjes, dit was het weer voor vandaag.
Hasta luego y ambrazo fuerte
Babs
04 Juni 2007 - 06:51
Rob:
hi babs je blijft maar steeds gaan,maar dat is het werk dat je doet,maar jou kennende vind je dit niet erg.Ik hoorde in nederland dat er inderdaad een indofeest in lloret gehouden werd.dus veel plezier.