Even weer in Nederland - Reisverslag uit Nieuwerkerk a/d IJssel, Nederland van Barbara - WaarBenJij.nu Even weer in Nederland - Reisverslag uit Nieuwerkerk a/d IJssel, Nederland van Barbara - WaarBenJij.nu

Even weer in Nederland

Door: Barbara

Blijf op de hoogte en volg Barbara

12 Juni 2007 | Nederland, Nieuwerkerk a/d IJssel

Hey luitjes,

Hier weer even een berichtje vanuit Nederland.

Dinsdag 5 juni hebben we nog de verjaardag van mijn schatje Errol gevierd. Was erg gezellig. Natuurlijk waren we gaan uiteten in ons favo restaurantje in Lloret.

Vrijdag waren we naar Nederland gevlogen en zondag was het groot feest.

S'ochtends was ik naar een doopplechtigheid van het dochtertje van een nicht van mij geweest. Felice, nog bedankt dat ik erbij mocht zijn!
Vervolgens in de trein gesprongen om opweg te gaan naar het volgende feest. Namelijk het 40 jarige huwelijksfeest van mijn schoonouders. Het was echt geweldig gezellig en druk. Er waren wel paar honderd man gekomen.

Vanmiddag ben ik nog even naar een vriendin geweest op kraamvisite. De kleine is inmiddels 3 maanden oud en is echt een schatje. Was echt gezellie bij jou, hé Vicky? Alleen jammer dat de foto's mislukt zijn.

Op dit moment ben ik even aan het uitblazen van het feesten, hahahaha

A.s. vrijdag ga ik mensen ophalen met de bus en vlieg vervolgens met hun weer naar Spanje.

Goed mensjes, ik spreek jullie wel weer als ik in España zit.

Hasta luego
Babs

• 16 Juni 2007 - 08:01

Rob:

hi babs uit je mail te lezen heb je een leuke tijd in nederland gehad.lekker gefeest en gegeten.groetjes rob

• 26 Juni 2007 - 11:03

Marianne Priem:

Hoi Die Errol, leuk je op internet tegen te komen. Neem wel aan dat je me nog herkend haha. Zelfs mijn ouders kom ik tegen op de foto's van het feest van je ouders lachen :-)

Nou groetjes en misschien tot mails?
    reallity37@hotmail.com