Weer terug in España - Reisverslag uit Malgrat de Mar, Spanje van Barbara - WaarBenJij.nu Weer terug in España - Reisverslag uit Malgrat de Mar, Spanje van Barbara - WaarBenJij.nu

Weer terug in España

Door: Barbara

Blijf op de hoogte en volg Barbara

17 Juni 2007 | Spanje, Malgrat de Mar

Hola luitjes,

Ik ben gisteren weer aangekomen in Malgrat de Mar.

Maar wat een dag zeg! Ik moest een groep van 20 man begeleiden naar Spanje met het vliegtuig.
Ik begon om 7 uur in de ochtend met het ophalen van mensen. We begonnen in Alkmaar, toen Beverwijk, Amsterdam en Den Haag. Om 9 uur kreeg ik een telefoontje van Errol dat vliegveld Brussel Charleroi, waar we op het vliegtuig zouden stappen), ging staken. DAT HEB IK WEER!!!! Stond ik daar met al die mensen. Gelukkig stonden we in Amsterdam toen ik het hoorde. Dus hebben we besloten dat ik de groep bij Schiphol zou afzetten omdat Errol verzekerde dat we via Schiphol wel konden vliegen. Maar eerst moesten de tickets nog geregeld worden. Dus ben ik via Den Haag naar Delft gegaan omdat daar een vriend van ons woont. Daar heb ik op Errols instructies gewacht. Toen zijn we naar Oosterhout gereden om de tickets te regelen en vervolgens als een speer naar schiphol gereden. Wel zielig, want de hele groep heeft moeten bivakkeren op Schiphol van 9 uur s´ochtends tot 10.00 s´avonds. Maar dit was de enige oplossing. Want anders zou de groep naar huis gaan en vandaar uit weer naar Schiphol. Maar goed, ze hebben zichzelf gelukkig kunnen vermaken. Om kwart over 7 kwam ik op Schiphol met de tickets en gingen gelijk inchecken. We vlogen om 21. 50 uur en kwamen om 0.00 uur aan in Barcalona.

Het leuke ervan is, is dat ik een oud collega ben tegengekomen in Barcelona. Ik wist dat ze dit weekend naar Spanje zou vliegen, en door de staking in België kwamen we in het zelfde vliegtuig te zitten. In het vliegtuig had ik haar nog niet gezien. Toen we in Barcelona uitstapten en met het busje naar de bagagehal werden gereden, hoorde ik ineens iemand gillen HEEE BABS!!!! Was het Danny, een oud collega. Echt geweldig! Ze komt morgen een nachtje bij ons logeren. Danny, ik vind het echt hartstikke leuk dat je komt! Maar goed, uiteindelijk kwam ik met de groep mensen om half 2 s´nachts aan op de plaats van bestemming. Uiteindelijk ben ik om 5 uur naar bed gegaan en had een werkdag van 24 uur erop zitten. Ik was echt half dood van vermoeidheid. Maar gelukkig heb ik de groep naar Spanje kunnen krijgen. En daar doe je het voor, toch?

Vandaag hadden we een relaxte dag gehad. We hebben een welkomstcocktail gedaan en zijn met de mensen met een treintje rondgereden om de omgeving te laten zien. Echt gezellig.

Vanavond waren we beland op het terras van een hotel waar de groep verblijft en toen ik lekker zat te uitbuiken op het terras (we hadden net gegeten), zie ik ineens een andere oud collega het terras opkomen. Echt niet te geloven, zit ik in Spanje, en kom je uitgerekend in Malgrat een oud collega tegen. We hebben de hele tijd zitten te kletsen over vroeger en wat er nu allemaal aan de hand is bij de Gemeente Gouda. Dija, ik vond het geweldig leuk om jou en Pim hier te ontmoeten.

Morgen moeten we een paar country zangers en zangeressen ophalen van het vliegveld. Dus wordt het morgen weer een drukke dag!

Nou luitjes, tot zover weer een berichtje van mij.

Hasta luego muchos besos y abraza fuerte.
Babs

• 17 Juni 2007 - 01:06

Ruby:

he leuk zeg babsie dat je dija hebt ontmoet. en ook danny, leuk voor je, zo aan je verhalen te horen ben je echt helemaal happy. ben blij voor je.groetjes aan errol

• 17 Juni 2007 - 16:10

Carmen:

Het wordt echt vervelend met die vertragingen. Was in Johannisburg en het hele vliegtuig vloog niet heb tot half vijf 's ochtends moeten wachten voor ik een hotel kreeg en pas meer dan 24 uur later vertrok. Ik weet niet of je dit altijd maar moet accepteren. ben zo ook nog een snipperdag kwijt geraakt.
    Je zal dit toch wel vaak meemaken neem ik aan